Keilailu

Sport Bar Silverin 8-rataisessa keilahallissa jokainen pääsee keilaamaan viihdyttävässä ympäristössä, vaikkapa hohtokeilaten hyvän musiikin säestyksellä.

Sport Bar Silver – keilailua kaikille

Harrastajasta ja tavoitteista riippuen keilailu voi olla lähes kaikkea mukavan yhdessäolon ja tavoitteellisen kilpaurheilun väliltä. Mikä sopii sinulle parhaiten?

Keilailu on monipuolinen harrastus, jota voi harrastaa iästä ja kunnosta riippumatta. Lajiin pääsee helposti mukaan ja kipinän puraistessa siinä voi kehittyä jatkuvasti itseään uudelleen ja uudelleen haastaen.

Sport Bar Silverin 8-rataisessa keilahallissa pääsevät taitojaan hiomaan niin viihdekeilaajat kuin aktiiviharrastajatkin. Nostettavien laitojen ansiosta myös lasten on helppo opetella keilaamisen saloja. Hohtokeilailu taas on loistava tapa viettää iltaa hyvässä seurassa.

Kaikilla radoilla on automaattisesti nousevat laidat, jotka estävät palloa menemästä ränniin. Automaattiset laidat voi valita toimimaan henkilökohtaisesti, mikä tekee esimerkiksi lasten ja aloittelijoiden keilaamisesta vieläkin antoisampaa.

Kaikki tarvittavat välineet keilausta varten saat meiltä, ja kauttamme voit myös ostaa keilailutarvikkeita. Tervetuloa!

Keilailutarvikkeet

Kun keilailuvälineesi kaipaavat päivitystä, löydät sinulle sopivat välineet helposti meiltä.

Välineet palloista tarvikelaukkuihin

Meiltä saat kaikki keilailuun tarvittavat välineet kuten pallot, kengät, laukut ja teipit. Pallot ovat aina tilaustavaraa. Tule tutustumaan valikoimaamme!

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa: http://www.sportbowlingfinland.fi

Keilailu

  • 8 korkeatasoista keilarataa!
  • Jokaisella radalla automaattiset laidat!
  • Hohtokeilaus!
  • Tarvittavat välineet ja varusteet!

Varaa keilarata »