Synttärit

Syntymäpäivien järjestäminen keilailun parissa on vaivatonta ja tarjoaa ikimuistoisen elämyksen kaikenikäisille sankareille.

Vietä ikimuistoiset synttärit keilaillen

Lapsille syntymäpäiväjuhlat ovat ikimuistoisia hetkiä. Keilahallilla juhlissa yhdistyvät liikunta, hauskanpito ja tietenkin asiaankuuluva herkuttelu – ja juhlat muistetaan varmasti pitkään.

Synttärit keilauksen parissa sopivat mainiosti kouluikäisille, mutta jo hiukan nuoremmatkin voivat osallistua juhliin. Meillä on lapsille sopivia, kevyitä keilapalloja sekä 8 rataa, joissa on lapsilaidat.

Synttäripakettimme sisältää keilauksen ja kengät tunniksi sekä herkkusetin, jonka voit valita kahdesta valmiista vaihtoehdosta. Synttärihuone on käytössä herkuttelua varten tunnin ajan peliajan päätyttyä. Juhlien kokonaiskesto saapumisesta lukien on kaksi tuntia.

Maistuvat synttäritarjoilut

Menu 1 (17 €/hlö): Limua, sipsejä, popcornia, keksejä, karkkia ja jäätelöä.

Menu 2 (21 €/hlö): Kana- tai nakkikorit, limua, sipsejä, keksejä, karkkia ja jäätelöä.

Synttärit hohtokeilailuna +3€/hlö.

(Hinta sisältää ratamaksun, välinevuokran, tilavuokran sekä valitsemanne menun/hlö.)

Otamme huomioon myös omat toivomukset menujen suhteen. Ruokatilaukset on tehtävä viimeistään kolme päivää ennen juhlia, ja minimimäärä synttärimenulle on 6 henkilöä. Ravintolaamme saa tuoda myös omien toivomusten mukaisen synttärikakun juhlaa kruunaamaan.

(Lapset ovat huoltajan vastuulla keilaradoilla ja ravintolamme tiloissa.)

Kutsu ystävät keilasynttäreille valmiilla kutsukorteilla

Meiltä saat myös hauskat kutsukortit juhliesi vieraille. Tulosta oma synttärikutsusi alla olevasta linkistä!

Tulosta synttärikutsu